click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
Uitzicht Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Volledig scherm? Prev Tekst
Your search results

Over ons

Noordland OG makelaars en beëdigd taxateurs, uw agrarische specialisten!
 
Noordland OG is een combinatie van makelaars en beëdigde taxateurs, zowel in onroerende zaken alswel in het bloembollenbedrijf.

De twee makelaars zijn Jan Hopman uit ’t Zand en Siem Broersen uit Oudesluis,  alle twee hebben hun specialiteiten en gezamenlijk hebben zij veel kennis in huis als het gaat om aan- en verkoop van onroerende zaken, landerijen en agrarische objecten.

Voor de ondersteuning van ons team is Dhr J. Noor aangetrokken , zijn specialisme en deskundigheid zal hij gaan uitwerken op het gebied Wieringermeer en Wieringen. 
U kunt hem bereiken op mobiel nummer 06 20 39 68 22

Bedrijfsovernames, fiscale waarderingen, financieringswaarderingen en alle overige taxaties het bloembollenbedrijf betreffende, zijn onze specialiteit. Ook als het gaat om de waardering van uw bollenkraam (tulpen, narcissen, lelies, irissen en bijzondere bolgewassen) heeft Noordland OG kennis van zaken.

De twee makelaars van Noordland OG hebben gezamenlijk een netwerk in het gehele Noordelijk Zandgebied en natuurlijk ook in de bloembollenwereld kennen zij de wegen.


Wij als Noordland OG kennen de problematiek in bloembollenland en kunnen altijd zorg dragen voor een stuk advies op maat. Graag verzorgen wij uw schadetaxaties en eventuele afwikkelingen naar de verzekeringmaatschappijen.

De ervaring en de kennis van de drie makelaars in
Noordland OG staan ter uw beschikking

Compare Listings